Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2019. 05. 15. 00:00:00
Puffadás, komoly hasi görcsök, erőteljes bélgáz képződés, hasmenés, vagy székrekedés (esetleg mindkettő)– az irritábilis bél szindróma (IBS) tüneteit sokkal többen tapasztalják, mint ahányan végül meg is kapják a diagnózist, bár utóbbiak is egyre többen vannak. IBS esetén is igaz: a megfelelő életmóddal megelőzhető, megállítható a folyamat, vagy jelentősen javítható az életminőség. Az életmódnak manapság pedig szerves részét képezik az egyéni helyzethez igazított táplálék-kiegészítők is. Melyek lehetnek ezek IBS esetén? Ennek jártunk utána.
2019. 02. 11. 08:20:17

A marhafehérje feltörekvő népszerűségét hipoallergén tulajdonságának köszönheti – azaz különböző ételintoleranciák (tej-, laktóz-, gluténérzékenység) is bátran fogyasztható, a paleolit étrendben pedig kifejezetten kedvelt proteinforrásnak minősül. Nézzük, ezen kívül mi mindent lehet még tudni a marhafehérjéről!

2018. 10. 01. 14:45:11

Általában ódzkodunk attól, hogy bármely táplálékkiegészítőre azt mondjuk, mindenki számára fontos lehet, a kollagén mégis ebbe a kevés kivételbe esik. Hogy miért? A kollagén alapvető szerepe az ízületek, porcok, erek és a bőr egészségében számos tudományos bizonyíték által megerősítést nyert már. Természetesen is termelődik testünkben, de külső forrásból is bevihető.

2018. 08. 06. 18:36:51
Ha a 80-90-es években kezdtél testépítéssel foglalkozni, talán nem ismertelen számodra a név: Sportrobi.
2018. 05. 08. 08:50:23
A tesztoszteronról valószínűleg mindenkinek egy ereje teljében lévő, izmos férfi jut eszébe – nem véletlenül. A tesztoszteron a legfőbb férfihormon (bár kis mennyiségben a női szervezetben is megtalálható), amelyet a férfiak szervezete a herékben állít elő. Felnőtt férfiak esetében a tesztoszteron nem kevesebbért felel, mint pl. a libidóért, az erekciós képességért, az izomtömeg kialakításáért és fenntartásáért – és itt még messze nem ér véget a lista.