Termékek Menü

Csatolt dokumentumok

Flexi Max ananászos marhakollagén por

Ár:
5.000 Ft

Flexi Max por vákuumszárított ananászpor és kollagén por keveréke
Magyar termék

Termékeink egyedi technológiára épülő vákuumszárítással készülnek. A 100%-ban gyümölcsöt és fehérjét tartalmazó készítmény oldható szárazanyag tartalma háromszor magasabb, mint egy jó minőségű lekváré. A speciális vákuumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti ízek, zamatok, aromák, az illat- és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában. 

Termékeink tartósítószerek, cukor valamint szintetikus adalékanyagok, színezékek  hozzáadása nélkül készülnek.

Összetétel: 
50% tiszta kollagén por, 38% ananász por, 7% homoktövis por, 5% maltodextrin

Felhasználási javaslat:

A napi ajánlott mennyiséget, 3 evőkanál (22g)  port keverjen el 1,5-2dl szénsavmentes vízben.  
A dobozt használata után gondosan zárja vissza. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 20,00 Ft/g
Várható csomagfeladás: 2020. április 09.
Kiszerelés:
250g

Leírás és Paraméterek

Mit tudunk a kollagénről?
A kollagén egy nagy teherbírású, rostos fehérje, amely az egyik fontos alkotóeleme a csontoknak, porcoknak, ínaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek.
A porc  a csontok végein található, elsődleges funkciója az, hogy csökkentse a súrlódást az ízületek között. A II. típusú kollagén a porcok egyik legfontosabb alkotó eleme, 67% - át alkotja a porcoknak, zselés anyagával hálószerűen védelmezi és táplálja azokat. A kollagén elsősorban az ízületek stabilitását biztosító ízületi szalagok és ízületi tok rugalmasságát, ellenálló képességét, terhelhetőségét biztosítja. A kollagén teszi rendkívül erőssé az ínszalagokat is, amelyek az izmokat a csontokhoz rögzítik. A térdben, csuklóban, gerincoszlopban rezgéscsillapító rostos korongok találhatók az ízesülő csontok között, amelyek védik a csontokat a sérülésektől. A kollagén a rezgéscsillapító rostos korongok fő alkotórésze.

Az általunk használt kollagén peptid fokozza az ízületekben levő és az azt alkotó II. típusú kollagén termelődését az emberi szervezetben. Az általunk használt kollagén peptid nagy tisztaságú természetes, bioaktív termék, amelynek a fehérje tartalma több mint 97%, ebben a formában könnyen emészthető és jól hasznosul a szervezetben. Kiváló aminosav forrás. Az aminosavak közül túlsúlyban van a glicin, a prolin és a hidroxi-prolin, amely körülbelül az 50%-át adja a teljes aminosav tartalomnak. A glicin és a prolin koncentráció 10-20-szor magasabb, mint más fehérjékben. Ez a nagyon speciális aminosav összetétel biztosítja a peptid funkcionális tulajdonságait, amelyek nem találhatóak meg más fehérjeforrásokban. Ez a bioaktív peptid kíméletes enzimatikus hidrolízissel készül. Ez a natív kollagén peptid természetes és antiallergén.

Egyre több tudományos bizonyíték van rá, hogy a kollagén peptidek elősegítik a csontok és az izmok egészséges működését.  A kollagén-hidrolizátumról kimutatták, hogy anabolikus hatású a porcszövetben így képes javítani az ízületi struktúrát, annak integritását, ami ízületi fájdalmak csökkenéséhez vezethet. A vizsgálatok eredményei a kollagén-hidrolizátum tartalmú étrendkiegészítők hatékonyságát bizonyították az ízületek egészségének megőrzése és a leépülés megakadályozása szempontjából a nagy rizikójú sportolók csoportjában. Azt is kimutatták, hogy a kollagén-hidrolizátum csökkenti az ízületi fájdalmakat.
A kollagén-hidrolizátum alkalmas lehet az osteoporozis megelőzésére is.

 

TÁPÉRTÉK 100g
Energia 1 655 kj / 396 kcal
zsír 2,7 g
—  telített zsírsavak 0,04 g
szénhidrát 51 g
—  cukrok 20,4 g
fehérje 47,8 g
0,1 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Termék címkék: kollagén