Laktózmentes termékek
A tejpor, melyből a tejet készítik, 52% tejcukrot tartalmaz. Ez sokunkban puffadást, diszkomfortérzetet vált ki. Ezzel szemben különleges, tej alapú táplálékkiegészítőink tejcukor tartalma nagyon alacsony.
WPI90 tejsavófehérje izolátum 0,7%, kálcium-kazeinát 1%, csökkentett laktóztartalmú tejfehérje 0,4% továbbá a tojásfehérje, marhafehérje hidrolizált izolátum, minden ízvariációja, sárgaborsófehérje, tökmagfehérje, mandulafehérje nem tartalmaz tejcukrot.
100% hidrolizált marhafehérje izolátum.
- Kiemelkedően magas fehérjetartalom: 100 grammban 91,2 gramm fehérje.
- A hidrolizációnak köszönhetően könnyen emészthető, nem puffaszt.
- Felhasználható glutén-, laktózmentes és paleolit étrendben egyaránt.
- Kiválóan hasznosuló fehérjeforrás, az összes esszenciális aminosavval.
- A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és az izomtömeg fenntartásához.
- Összetevők: hidrolizált marhafehérje izolátum.
- Kiszerelés: 1 kg-os csomagolásban.
- Tárolás: száraz, hűvös helyen.
- Származási hely: EU
A WPC 80 könnyen emészthető natúr tejsavófehérje koncentrátum, magas biológiai értékkel rendelkezik (105). A gyorsan felszívódó fehérjék közé tartozik. Edzés után szokták fogyasztani. 100 g WPC 80 savófehérje koncentrátum 80 g savófehérjét tartalmaz. Adalékanyag mentes! Fehérje tartalom: 80%
Az általunk forgalmazott laktózmentes wpc80 as tejsavófehérje koncentrátumot, még folyadék állapotában laktáz enzimmel homogenizálják és melegítik.
Laktáz enzim hatására a tejsavófehérjében lévő tejcukor glükózra és galaktózra bomlik. Laktózmentes tejsavófehérje koncentrátumunk tejcukor tartalma 100g termékben 0,05g tejcukor.
Porítás során , hő hatására a glükóz karamellizálódik és jellegzetes vajsárga színt kölcsönöz a fehérjepornak.
A WPC 80 könnyen emészthető natúr tejsavófehérje koncentrátum, magas biológiai értékkel rendelkezik (105). A gyorsan felszívódó fehérjék közé tartozik. Edzés után szokták fogyasztani. 100 g WPC 80 savófehérje koncentrátum 80 g savófehérjét tartalmaz. Adalékanyag mentes! Fehérje tartalom: 80%
Az általunk forgalmazott laktózmentes wpc80 as tejsavófehérje koncentrátumot, még folyadék állapotában laktáz enzimmel homogenizálják és melegítik.
Laktáz enzim hatására a tejsavófehérjében lévő tejcukor glükózra és galaktózra bomlik. Laktózmentes tejsavófehérje koncentrátumunk tejcukor tartalma 100g termékben 0,05g tejcukor.
Porítás során , hő hatására a glükóz karamellizálódik és jellegzetes vajsárga színt kölcsönöz a fehérjepornak.
A WPC 80 könnyen emészthető natúr tejsavófehérje koncentrátum, magas biológiai értékkel rendelkezik (105). A gyorsan felszívódó fehérjék közé tartozik. Edzés után szokták fogyasztani. 100 g WPC 80 savófehérje koncentrátum 80 g savófehérjét tartalmaz. Adalékanyag mentes! Fehérje tartalom: 80%
Az általunk forgalmazott laktózmentes wpc80 as tejsavófehérje koncentrátumot, még folyadék állapotában laktáz enzimmel homogenizálják és melegítik.
Laktáz enzim hatására a tejsavófehérjében lévő tejcukor glükózra és galaktózra bomlik. Laktózmentes tejsavófehérje koncentrátumunk tejcukor tartalma 100g termékben 0,05g tejcukor.
Porítás során , hő hatására a glükóz karamellizálódik és jellegzetes vajsárga színt kölcsönöz a fehérjepornak.
A tojásfehérje kiemelkedő fehérje- és aminosav-forrás a testépítők számára, amely tartalmazza mind a 9 esszenciális aminosavat, amelyre az emberi szervezetnek szüksége van, ám nem tudja előállítani.
A tojásfehérje a 80-as, 90-es évekig szinte egyeduralkodó volt a proteinkoncentrátumok piacán. Uralkodását a 90-es években berobbanó tejsavó-fehérje törte meg, amely olcsóbb és jobban emészthető alternatívát jelentett a sportolók számára. Azonban a tudományos kutatások rávilágítottak arra, hogy a tejsavó-fehérjéknek is vannak hiányosságaik, amelyeket más forrásokból (kazein, tojás- és szójafehérje) lehet orvosolni.
Kiszerelés: 1kg-os csomagolásban
WPI 90 gyorsan felszívódó könnyen emészthető tejsavófehérje izolátum. 100 g WPI savófehérje izolátum 92 g savófehérjét tartalmaz.
Kiváló minőségű nem denaturálódott tejsavófehérje-izolátum, amit alacsony nyomáson és hőmérsékleten ultra- és ion-szűréses eljárással édes savóból állítanak elő. A keletkező fehérje izolátumot porlasztva szárítják, agglomerálják és instantizálják. Minden fontos aminosavat biztosít a biológiailag aktív protein mikrofrakciók mellett (béta-laktoglobulin, alfa-laktalbumin, marha szérum albumin, immunglobulin G, laktoferrin, glikomakropeptid). A termék kiváló természetes fehérjeforrás, könnyen keverhető formában, ezért számos alkalmazása lehetséges a speciális étrendben használható élelmiszerek valamint italok formuláiban.
Kiszerelés: 1kg-os 3 kg -os és 4kg os csomagolásban
WPI 90 gyorsan felszívódó könnyen emészthető tejsavófehérje izolátum. 100 g WPI savófehérje izolátum 92 g savófehérjét tartalmaz.
Kiváló minőségű nem denaturálódott tejsavófehérje-izolátum, amit alacsony nyomáson és hőmérsékleten ultra- és ion-szűréses eljárással édes savóból állítanak elő. A keletkező fehérje izolátumot porlasztva szárítják, agglomerálják és instantizálják. Minden fontos aminosavat biztosít a biológiailag aktív protein mikrofrakciók mellett (béta-laktoglobulin, alfa-laktalbumin, marha szérum albumin, immunglobulin G, laktoferrin, glikomakropeptid). A termék kiváló természetes fehérjeforrás, könnyen keverhető formában, ezért számos alkalmazása lehetséges a speciális étrendben használható élelmiszerek valamint italok formuláiban.
Kiszerelés: 1kg-os 3 kg -os és 4kg os csomagolásban
WPI 90 gyorsan felszívódó könnyen emészthető tejsavófehérje izolátum. 100 g WPI savófehérje izolátum 92 g savófehérjét tartalmaz.
Kiváló minőségű nem denaturálódott tejsavófehérje-izolátum, amit alacsony nyomáson és hőmérsékleten ultra- és ion-szűréses eljárással édes savóból állítanak elő. A keletkező fehérje izolátumot porlasztva szárítják, agglomerálják és instantizálják. Minden fontos aminosavat biztosít a biológiailag aktív protein mikrofrakciók mellett (béta-laktoglobulin, alfa-laktalbumin, marha szérum albumin, immunglobulin G, laktoferrin, glikomakropeptid). A termék kiváló természetes fehérjeforrás, könnyen keverhető formában, ezért számos alkalmazása lehetséges a speciális étrendben használható élelmiszerek valamint italok formuláiban.
Kiszerelés: 1kg-os 3 kg -os és 4kg os csomagolásban
GAL Taurin, 3 g x 40 adag (1 g x 120 adag)
Egy friss kutatás szerint a japánok a hosszú életüket és öregkorban is meglévő fiatalos aktivitásukat nagyrészt a táplálkozásukból adódó magasabb taurin-fogyasztásnak köszönhetik. Ezen kívül is jó pár előnyös hatására mutatnak rá kutatások. Ízetlen por, amely bármilyen italba keverhető.
Különleges táplálkozási célú élelmiszer különösen sportolók és nehéz fizikai munkát végzők részére. Segédanyagok nélkül.
A taurin leggazdagabb természetes forrásai a kagylók, rákfélék és egyéb tengeri herkentyűk, valamint a szív. Számos tanulmány mutat rá, hogy a magasabb taurinbevitel, azaz a szervezet magasabb taurinszintje többek közt javítja az életminőséget, és fokozza a sportteljesítményt. Mi több, egy 2009-es tanulmány megállapítása szerint a japánok nagyrészt a magasabb taurinbevitelüknek köszönhetik kimagasló élethosszukat és fiatalos aktivitásukat öreg korban is (Yamori és mtsi., 2009).
Adagolás: Napi 1 teáskanálnyit (3 g) fogyasszunk, folyadékban feloldva. Legjobb étkezéskor. Lehet több részletben is (pl. fél-fél teáskanállal reggel és este).
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.
Hidrolizált marhafehérje izolátum, csokoládé ízben, édesítőszerrel.
- Magas fehérjetartalom: 100 grammban 80 gramm fehérje.
- A hidrolizációnak köszönhetően könnyen emészthető, nem puffaszt.
- Felhasználható glutén-, laktózmentes és paleolit étrendben egyaránt.
- Kiválóan hasznosuló fehérjeforrás, az összes esszenciális aminosavval.
- A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és az izomtömeg fenntartásához.
- Összetevők: hidrolizált marhafehérje izolátum, sovány kakaópor, csokoládé poraroma, vanília poraroma, édesítőszer: szteviol glikozidok 300mg/kg
- Kiszerelés: 1 kg-os csomagolásban.
- Tárolás: száraz, hűvös helyen.
- Származási hely: EU
A tökmag fehérjepor jótékony hatású élelmiszer, ami beleilleszthető a paleolit étrendbe. A megtisztított tökmagot hidegen sajtolják, majd őrlik.
Zöldes színe, pikáns illata igen jellegzetes.
A tökmagliszt sokrétűen felhasználható sütéshez, főzéshez egyaránt, de sűrítéshez is, mert sok folyadékot és zsiradékot képes felvenni. Más lisztfélékkel keverve, kenyerekhez, lepényekhez is ajánlott.
Magas fehérje tartalmú, ezért vegetáriánusoknak és vegánoknak is javasolt fogyasztása. A diófélékre allergiásoknak kiváló alternatíva a mandulaliszt és gesztenyeliszt helyettesítésére.
Alacsony szénhidrát- és zsírtartalma, valamint glikémiás indexe miatt fogyókúrázóknak, paleolit étrend híveinek, diétázóknak, egészségesen étkezőknek is jó választás. Magas rosttartalma sok esetben kedvezően befolyásolhatja az emésztést.
A különleges táplálkozási célú élelmiszer nem helyettesíti a vegyes
étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási
mennyiséget túllépni nem szabad.
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Laktóz-, koleszterin- és gluténmentes! Vegetáriánusok részére alkalmas!
Tárolás: száraz, hűvös helyen,napfénytől elzárva
Forgalomba hozatal az ESZCSM 36/2004. IV. 26. szerint.