Laktózmentes termékek
A tejpor, melyből a tejet készítik, 52% tejcukrot tartalmaz. Ez sokunkban puffadást, diszkomfortérzetet vált ki. Ezzel szemben különleges, tej alapú táplálékkiegészítőink tejcukor tartalma nagyon alacsony.
WPI90 tejsavófehérje izolátum 0,7%, kálcium-kazeinát 1%, csökkentett laktóztartalmú tejfehérje 0,4% továbbá a tojásfehérje, marhafehérje hidrolizált izolátum, minden ízvariációja, sárgaborsófehérje, tökmagfehérje, mandulafehérje nem tartalmaz tejcukrot.
A WPC 80 könnyen emészthető natúr tejsavófehérje koncentrátum, magas biológiai értékkel rendelkezik (105). A gyorsan felszívódó fehérjék közé tartozik. Edzés után szokták fogyasztani. 100 g WPC 80 savófehérje koncentrátum 80 g savófehérjét tartalmaz. Adalékanyag mentes! Fehérje tartalom: 80%
A WPC 80 könnyen emészthető natúr tejsavófehérje koncentrátum, magas biológiai értékkel rendelkezik (105). A gyorsan felszívódó fehérjék közé tartozik. Edzés után szokták fogyasztani. 100 g WPC 80 savófehérje koncentrátum 80 g savófehérjét tartalmaz. Adalékanyag mentes! Fehérje tartalom: 80%
A WPC 80 könnyen emészthető natúr tejsavófehérje koncentrátum, magas biológiai értékkel rendelkezik (105). A gyorsan felszívódó fehérjék közé tartozik. Edzés után szokták fogyasztani. 100 g WPC 80 savófehérje koncentrátum 80 g savófehérjét tartalmaz. Adalékanyag mentes! Fehérje tartalom: 80%
WPI 90 gyorsan felszívódó könnyen emészthető tejsavófehérje izolátum. 100 g WPI savófehérje izolátum 92 g savófehérjét tartalmaz.
Kiváló minőségű nem denaturálódott tejsavófehérje-izolátum, amit alacsony nyomáson és hőmérsékleten ultra- és ion-szűréses eljárással édes savóból állítanak elő. A keletkező fehérje izolátumot porlasztva szárítják, agglomerálják és instantizálják. Minden fontos aminosavat biztosít a biológiailag aktív protein mikrofrakciók mellett (béta-laktoglobulin, alfa-laktalbumin, marha szérum albumin, immunglobulin G, laktoferrin, glikomakropeptid). A termék kiváló természetes fehérjeforrás, könnyen keverhető formában, ezért számos alkalmazása lehetséges a speciális étrendben használható élelmiszerek valamint italok formuláiban.
Kiszerelés: 1kg-os 3 kg -os és 4kg os csomagolásban
WPI 90 gyorsan felszívódó könnyen emészthető tejsavófehérje izolátum. 100 g WPI savófehérje izolátum 92 g savófehérjét tartalmaz.
Kiváló minőségű nem denaturálódott tejsavófehérje-izolátum, amit alacsony nyomáson és hőmérsékleten ultra- és ion-szűréses eljárással édes savóból állítanak elő. A keletkező fehérje izolátumot porlasztva szárítják, agglomerálják és instantizálják. Minden fontos aminosavat biztosít a biológiailag aktív protein mikrofrakciók mellett (béta-laktoglobulin, alfa-laktalbumin, marha szérum albumin, immunglobulin G, laktoferrin, glikomakropeptid). A termék kiváló természetes fehérjeforrás, könnyen keverhető formában, ezért számos alkalmazása lehetséges a speciális étrendben használható élelmiszerek valamint italok formuláiban.
Kiszerelés: 1kg-os 3 kg -os és 4kg os csomagolásban
Instant tejsavófehérje izolátumot tartalmazó, alacsony zsír és szénhidrát tartalmú por készítmény.
Sportolók és nehéz fizikai munkát végzők részére készült étrend-kiegészítő.
WPI 90 gyorsan felszívódó könnyen emészthető tejsavófehérje izolátum. 100 g WPI savófehérje izolátum 92 g savófehérjét tartalmaz.
Kiváló minőségű nem denaturálódott tejsavófehérje-izolátum, amit alacsony nyomáson és hőmérsékleten ultra- és ion-szűréses eljárással édes savóból állítanak elő. A keletkező fehérje izolátumot porlasztva szárítják, agglomerálják és instantizálják. Minden fontos aminosavat biztosít a biológiailag aktív protein mikrofrakciók mellett (béta-laktoglobulin, alfa-laktalbumin, marha szérum albumin, immunglobulin G, laktoferrin, glikomakropeptid). A termék kiváló természetes fehérjeforrás, könnyen keverhető formában, ezért számos alkalmazása lehetséges a speciális étrendben használható élelmiszerek valamint italok formuláiban.
Kiszerelés: 1kg-os 3 kg -os és 4kg os csomagolásban
Az intenzív testedzés hatására a szervezetben megnő a fehérjeigény. A fehérje pedig elengedhetetlen a szervezet számára az izomtömeg-regenerálódás és izomtömeg-növelés szempontjából. Ezen fehérjeigény pótlására kiváló lehetőség a tejfehérje fogyasztása.
A tejcukrot a tejfehérje folyadék állapotában, laktáz enzimmel bontják glükózra és galaktózra!
100g csökkentett laktóztartalmú tejfehérje por esetén 0,4g a tejcukor tartalom.
Tudományos tény, hogy az intenzív testedzés során megnövekszik a sportolók fehérjeigénye, a protein pedig elengedhetetlen az optimális izomtömeg-gyarapításhoz és a regenerációhoz. Ilyen fehérjeforrás a kezein is, amely a sportolók megnövekedett fehérjeigényét kiválóan biztosítja.
A kazein a tejfehérje 78-80%-át adó fehérjefrakció, amely az egyik legrégebben ismert és használt fehérjék közé tartozik. A tejsavó-proteinhez hasonlóan a kazeint is a tejből nyerik (a tej alvadásakor kazein keletkezik, elválva a tejsavótól). Előnye viszont más fehérjékkel szemben, hogy fogyasztás után lassan és egyenletesen adagolja a véráramba az aminosavakat és a peptideket.
További előnye, hogy kiemelkedő mennyiségben tartalmazza a fontos aminosavakat, amelyek az izomzat építését segítik. Jelentősen magas glutamin tartalma (20,5%, amely felülmúlja a tejsavóét, szójáét és a tojásfehérjéét) hozzásegít az intenzív testedzés során megszerzett izomtömeg megőrzéséhez, valamint az izomtömeg-vesztés (katabolizmus) megakadályozásához.
A termék natúr és adalékanyag mentes.
Kiszerelés: 1 kilogrammos kiszerelésben kapható.
Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől elzárva
A tojásfehérje kiemelkedő fehérje- és aminosav-forrás a testépítők számára, amely tartalmazza mind a 9 esszenciális aminosavat, amelyre az emberi szervezetnek szüksége van, ám nem tudja előállítani.
A tojásfehérje a 80-as, 90-es évekig szinte egyeduralkodó volt a proteinkoncentrátumok piacán. Uralkodását a 90-es években berobbanó tejsavó-fehérje törte meg, amely olcsóbb és jobban emészthető alternatívát jelentett a sportolók számára. Azonban a tudományos kutatások rávilágítottak arra, hogy a tejsavó-fehérjéknek is vannak hiányosságaik, amelyeket más forrásokból (kazein, tojás- és szójafehérje) lehet orvosolni.
Kiszerelés: 1kg-os csomagolásban
A tojásfehérje kiemelkedő fehérje- és aminosav-forrás a testépítők számára, amely tartalmazza mind a 9 esszenciális aminosavat, amelyre az emberi szervezetnek szüksége van, ám nem tudja előállítani.
A tojásfehérje a 80-as, 90-es évekig szinte egyeduralkodó volt a proteinkoncentrátumok piacán. Uralkodását a 90-es években berobbanó tejsavó-fehérje törte meg, amely olcsóbb és jobban emészthető alternatívát jelentett a sportolók számára. Azonban a tudományos kutatások rávilágítottak arra, hogy a tejsavó-fehérjéknek is vannak hiányosságaik, amelyeket más forrásokból (kazein, tojás- és szójafehérje) lehet orvosolni.
Kiszerelés: 1kg-os csomagolásban
A tojásfehérje kiemelkedő fehérje- és aminosav-forrás a testépítők számára, amely tartalmazza mind a 9 esszenciális aminosavat, amelyre az emberi szervezetnek szüksége van, ám nem tudja előállítani.
A tojásfehérje a 80-as, 90-es évekig szinte egyeduralkodó volt a proteinkoncentrátumok piacán. Uralkodását a 90-es években berobbanó tejsavó-fehérje törte meg, amely olcsóbb és jobban emészthető alternatívát jelentett a sportolók számára. Azonban a tudományos kutatások rávilágítottak arra, hogy a tejsavó-fehérjéknek is vannak hiányosságaik, amelyeket más forrásokból lehet orvosolni.
Kiszerelés: 1kg-os csomagolásban
100% hidrolizált marhafehérje izolátum.
- Kiemelkedően magas fehérjetartalom: 100 grammban 93,2 gramm fehérje.
- A hidrolizációnak köszönhetően könnyen emészthető, nem puffaszt.
- Felhasználható glutén-, laktózmentes és paleolit étrendben egyaránt.
- Kiválóan hasznosuló fehérjeforrás, az összes esszenciális aminosavval.
- A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és az izomtömeg fenntartásához.
- Összetevők: hidrolizált marhahúsfehérje izolátum.
- Kiszerelés: 1 kg-os csomagolásban.
- Tárolás: száraz, hűvös helyen.
- Származási hely: EU
100% hidrolizált marhafehérje izolátum.
- Kiemelkedően magas fehérjetartalom: 100 grammban 93,2 gramm fehérje.
- A hidrolizációnak köszönhetően könnyen emészthető, nem puffaszt.
- Felhasználható glutén-, laktózmentes és paleolit étrendben egyaránt.
- Kiválóan hasznosuló fehérjeforrás, az összes esszenciális aminosavval.
- A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és az izomtömeg fenntartásához.
- Összetevők: hidrolizált marhahúsfehérje izolátum.
- Kiszerelés: 1 kg-os csomagolásban.
- Tárolás: száraz, hűvös helyen.
- Származási hely: EU
Hidrolizált marhahúsfehérje izolátum, csokoládé ízben, édesítőszerrel.
- Magas fehérjetartalom: 100 grammban 80 gramm fehérje.
- A hidrolizációnak köszönhetően könnyen emészthető, nem puffaszt.
- Felhasználható glutén-, laktózmentes és paleolit étrendben egyaránt.
- Kiválóan hasznosuló fehérjeforrás, az összes esszenciális aminosavval.
- A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és az izomtömeg fenntartásához.
- Összetevők: hidrolizált marhahúsfehérje izolátum, sovány kakaópor, csokoládé poraroma, vanília poraroma, édesítőszer: Sucralose 300mg/kg
- Kiszerelés: 1 kg-os csomagolásban.
- Tárolás: száraz, hűvös helyen.
- Származási hely: EU
A mandula fehérje por a paleo konyha hideg préseléssel, vegyszermentesen zsírtalanított hozzávalója. A mandula fehérje por felhasználási formáinak csak a képzelet szabhat határt. Nagy folyadék- és zsiradékfelvevő képességének köszönhetően sűríthetjük is vele ételeinket. Mivel a mandula nem tartalmaz glutént, a belőle készült lisztet gluténérzékenyek is bátran használhatják olyan kenyerek, péksütemények, sütemények, muffinok sütéséhez, vagy akár krémek készítéséhez, amiknek az ízvilágához illik a mandula édes íze. Ha csak mandula fehérje por helyettesítjük a receptben megadott liszt mennyiségét, eggyel több tojást használjunk, mint amit a recept előír.
A paleolit étrend hívei, a fogyókúrázók és az alacsony szénhidráttartalmú diéta követői számára is ajánljuk.
A különleges táplálkozási célú élelmiszer nem helyettesíti a vegyes
étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási
mennyiséget túllépni nem szabad.
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Laktóz-, koleszterin- és gluténmentes! Vegetáriánusok részére alkalmas!
Allergén információ: édes mandula (Amygdalus communis L.), a diófélék csoportjába tarozik és allergizálhat
Tárolás: száraz, hűvös helyen,napfénytől elzárva
Forgalomba hozatal az ESZCSM 36/2004. IV. 26. szerint.
A tökmag fehérjepor jótékony hatású élelmiszer, ami beleilleszthető a paleolit étrendbe. A megtisztított tökmagot hidegen sajtolják, majd őrlik.
Zöldes színe, pikáns illata igen jellegzetes.
A tökmagliszt sokrétűen felhasználható sütéshez, főzéshez egyaránt, de sűrítéshez is, mert sok folyadékot és zsiradékot képes felvenni. Más lisztfélékkel keverve, kenyerekhez, lepényekhez is ajánlott.
Magas fehérje tartalmú, ezért vegetáriánusoknak és vegánoknak is javasolt fogyasztása. A diófélékre allergiásoknak kiváló alternatíva a mandulaliszt és gesztenyeliszt helyettesítésére.
Alacsony szénhidrát- és zsírtartalma, valamint glikémiás indexe miatt fogyókúrázóknak, paleolit étrend híveinek, diétázóknak, egészségesen étkezőknek is jó választás. Magas rosttartalma sok esetben kedvezően befolyásolhatja az emésztést.
A különleges táplálkozási célú élelmiszer nem helyettesíti a vegyes
étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási
mennyiséget túllépni nem szabad.
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Laktóz-, koleszterin- és gluténmentes! Vegetáriánusok részére alkalmas!
Tárolás: száraz, hűvös helyen,napfénytől elzárva
Forgalomba hozatal az ESZCSM 36/2004. IV. 26. szerint.