Low-Carb habos-túrós süti
Hozzávalók a tésztához:
- 150g zabpehelyliszt,
- 150g mandulaliszt,
- 2 tojás
- 1 ek kókuszzsír,
- kevés tejföl,
- 1 zacskó sütőpor,
- víz, hogy gyúrható állagú legyen.
Hozzávalók a töltelékhez:
- 750g zsírszegény túró,
- 2 adag vaníliás tejsavófehérje koncentrátum
- 3 tojás sárgája,
- 1 zacskó vaníliás pudingpor,
- fél dl víz (ha nagyon tömör lenne a massza).
Összeállítás:
A tésztát egy kiolajozott, kilisztezett tepsibe simítjuk, ráöntjük a tölteléket. 30-40 perc sütést követően a maradék tojásfehérjékből habot verünk és befedjük vele a süteményünket. 2-3 perc elég is, hogy szép aranybarna legyen a teteje.
blog comments powered by Disqus