Frankie's bio stabilizált rizskorpa - 500 g
Az eredeti "Rice Bran Tech" által szabadalmaztatott-kémiai anyagok használata nélküli bio-stabilizáló eljárással készült. Így a rizskorpa biológiai értékei 100%-ban megmaradnak akár egy évig is lebomlás nélkül. Felhasználása: Reggeli gabonapelyhekhez 10-20g (1-2 púpos evőkanál) , tejhez vagy joghurthoz,kefírhez keverve,akár gyümölcsléhez adva, süteményekhez,kenyerek rost-és tápanyag növeléséhez és kiszáradás megakadályozására. Gluténmentes lisztekhez szintén 1/3 részben adva emeli a pékáru tápértékét, és biztonságosan a rost tartalmát.
|
|
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Egységár: | 8.600,00 Ft/kg |
Várható csomagfeladás: | 2023. március 28. |
Leírás és Paraméterek
Rendelkezik AIB Internation táplálék biztonsági Kosher, HALAL, gluténmentes minősítéssel az "ELISA R5 Mendez Method" alapján a GiG(Gluten Intolerance Group) által kiadott Gluten-free Certification Organization Gluten értéke kevesebb,mint 10ppm (part per million=az egész milliomod része) (ppm):(GMO) génkezelés mentes, kiváló minőségű igazolt tápértékű stabilizált rizskorpa.
1169/2011/EU Rendeletben foglaltakban felsorolt allergénektől mentes. Eurofins, TRYLOGY, Covance által bevizsgált különféle környezeti mérgekre, nehézfémekre, mycotoxinokra.
TÁPÉRTÉK | 100g |
Energia | 1 611 kj / 330,5 kcal |
zsír | 20,5 g |
— telített zsírsavak | 3,7 g |
szénhidrát | 22 g |
— cukrok | 8,1 g |
fehérje | 14,5 g |
só | - |