Rost
Az anyatej támogató ereje felnőtteknek is
Az eredeti "Rice Bran Tech" által szabadalmaztatott-kémiai anyagok használata nélküli bio-stabilizáló eljárással készült. Így a rizskorpa biológiai értékei 100%-ban megmaradnak akár egy évig is lebomlás nélkül.
Felhasználása: Reggeli gabonapelyhekhez 10-20g (1-2 púpos evőkanál) , tejhez vagy joghurthoz,kefírhez keverve,akár gyümölcsléhez adva, süteményekhez,kenyerek rost-és tápanyag növeléséhez és kiszáradás megakadályozására. Gluténmentes lisztekhez szintén 1/3 részben adva emeli a pékáru tápértékét, és biztonságosan a rost tartalmát.
A megfelelő mennyiségű rostfogyasztás elengedhetetlen az emésztőrendszer hatékony működéséhez. A útifű maghéj, a bélfalon keresztül történő tápanyagfelszívódást javítja. Jó nedvességmegkötő képessége révén, magába zárja a béltraktusban található esetleges toxikus anyagokat, elősegítve azok gyors távozását a szervezetből.
Az útifű maghéj ideális forrása a rostkonak hosszútávon is. Gluténérézékenyek számára is biztonságos. Értékes élelmi rostforrás. Rendszeres fogyasztása támogatja a bélműködést. Hosszú távon is biztonsággal fogyasztható az emésztőrendszer és a belek tisztítására, a hasi komfortérzet fenntartására.
Felhasználás: 1 evőkanállal (5g) naponta (folyadékba, joghurtba feloldva és azonnal elfogyasztva. Fogyasztása alatt ügyeljen a rendszeres napi folyadékbevitelre minimum 2 liter vizet igyon!
Tömegének 20-szorosára képes megduzzadni. Diétázók számára is ideális, segíti a bélműködést.
Összetevők:100% Útifű maghéj (Psyllium husk)