Termékek Menü

GAL K2+D3 Forte vitamin

Ár:
5.300 Ft
1000 mcg K-komplex + 4000 NE D3 fönntartható gazdaságból származó MTC olajban oldva.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 265,00 Ft/ml
Várható csomagfeladás: 2024. április 18.
Kiszerelés:
cseppek

Leírás és Paraméterek

A felszívódás és a stabilitás biztosítása érdekében hatóanyagait természetes formájukban, MCT olajban oldva tartalmazza. MK-7-es szója allergént nem tartalmaz!

(Bizonyos termékek a K2 vitaminnak a kevésbé hatásos "cisz" formáját tartalmazzák, míg a GAL K-komlex + D3 forte vitamin kizárólag a magas hatásfokú természetes "transz" formát tartalmazza)

Adagolása: 12 csepp/nap, közvetlenül szájba cseppentve, vagy akár ételhez keverve. Ajánlott a nap első étkezésekor fogyasztani!

A K2 vitamin fogyasztással arányosan nemcsak a csontritkulás, hanem a koszorúér elmeszesedés előfordulása is csökken. A K2 vitamin ugyanis segíti a kálciumot olyan helyekre irányítani a szervezetben, ahol szükség van rá (tehát a csontokba és a fogakba) és megakadályozza, hogy olyan helyre kerüljön, ahol árt (lágyszövetek, vesék, erek). K2 hiányában tehát a kálcium fogyasztás nemhogy nem hasznos, hanem kifejezetten káros lehet! Amennyiben elegendő K2 és D3 vitamin jut a szervezetünkbe, úgy elenyésző mennyiségű kálcium fogyasztása esetén sem fogunk hiányt szenvedni belőle, felszívódása ugyanis nagyságrendekkel nő segítségükkel. Bizonyított, hogy a K vitaminokat túladagolni lehetetlen, a felesleges mennyiséget egyszerűen kiüríti szervezetünk.

K2 és D3 vitaminok bizonyított hatásai:

  • Általános immunrendszer erősítés, influenza ellenes
  • Az autoimmun folyamatok ellen is hatásos
  • I. és II. típusú cukorbetegség megelőzésénél és enyhítésénél is hatásos
  • Szív és érrendszer erősítése: vérnyomás csökkentő, sztrók-, és metabolikus szindróma-megelőző hatású, csökkenti a szívhalálozást, általánosan véd a szív és érrendszeri betegségekkel szemben. Megakadályozza a szív- és érrendszeri meszesedést, valamint a lágyszöveti és szervi (pl. vesék) meszesedését is).
  • Enyhíti és megelőzi a depressziót
  • Az influenzán túl egyéb légúti megbetegedés megelőzésében, és lekűzdésében is segít. (TBC, asztma, COPD)
  • Megelőzi a fogszuvasodást, a fogkövességet. Kora gyermekkortól alkalmazva egészséges fogsort és szabályos, szimmetrikus arcfejlődést segít elő.
  • Férfiak és nők termékenységét egyaránt fokozza.
  • Megelőzi a csontritkulást, egészségesebb, rugalmas, erősebb csontszerkezet kialakulásához vezet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!