Termékek Menü

Zöldkagyló - 80 kapszula

Ár:
3.500 Ft

A zöldkagyló (Perna canaliculus) Új-Zélandon honos kagylófajta. Az Új-Zélandon őshonos maori törzs tradícionális táplálékának számít a zöldkagyló. A Dr M Premium Zöldkagyló napi adagja ( 3 kapszula) 1215 mg porított Zöldkagylót tartamaz, melyből a GAG (glükozaminoglikán) tartalom 25 mg.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 43,75 Ft/kapszula
Várható csomagfeladás: 2023. szeptember 26.
Kiszerelés:
80 kapszula

Leírás és Paraméterek

A maori törzs titka

A zöldkagyló (Perna canaliculus) Új-Zélandon honos kagylófajta. Az Új-Zélandon őshonos maori törzs tradícionális táplálékának számít a zöldkagyló. Ez nem is meglepő, hiszem mint a legtöbb szigetlakó esetében az étrend alapját náluk a tenger gyümölcsei képezik.

A maorik úgy tartják, hogy őseik a tenger gyümölcseinek, és a zöldkagylónak köszönhették, hogy idős korukban is kiváló formában voltak.

Kiváló glükozamin és kondroitin forrás

A glükozamin (C6H13NO5) egy szerves vegyület, ami a porcszövet természetes alkotóeleme. A hétköznapi ételekben nem igazán fordul elő. A kiegészítőkben található glukozamint tengeri kagylók héjából vonják ki. A glükozamint a szervezet nem képes előállítani, így fontos a rendszeres pótlása. a glükozamin átlagos étrendből nem pótolható megfelelő mennyiségben. Ami igazán gazdag forrása ennek az anyagnak azok a tengeri eredetű élelmiszerek, ezek közül is főleg a zöldkagyló.

A kondroitin a porc egyik fő alkotóeleme, amelyet kiváló vízmegkötő képesség jellemez.  Elsősorban sportolóknak, idősebbeknek és nehéz fizikai munkát végzőknek ajánlják.

Miért olyan népszerű a zöldkagyló?

A glükozaminoglikán (GAG) egy különleges aminocukor, hosszúkás sejtjei szervezetünkbe beépülve elősegíthetik sejtjeink vízmegkötő képességét. Az izületi porcok 70 %-a víz, ha ez erős igénybevétel illetve elöregedés miatt csökken, akkor a porc veszít rugalmasságából.

A Dr M Premium Zöldkagyló napi adagja ( 3 kapszula) 1215 mg porított Zöldkagylót tartamaz, melyből a GAG (glükozaminoglikán) tartalom 25 mg.

Sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, és időseknek ajánljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!