Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Buda Family Kft. jogelődjét, a Kvartett Gmk-t 1985.-ben alapítottuk.

1994.-ben családi vállalkozásként létrehoztuk a Buda Family Bt-t, és elkezdtük tejporkeverékeink gyártását, saját szabadalmi eljárás alapján. Különböző fehérje- és zsírtartalmú tejporféleségeket kezdtünk gyártani a sütő-, cukrász-, ostya-, fagylalt-, és édesipar részére, igényük szerint kifejlesztett összetételben. 1996.-ban a Kvartett Gmk. és a Buda Family Bt. egyesítésével megalakítottuk a Buda Family Kft- t.

Cégünk szolgáltatása 2007-ben bővült, melynek keretében táplálákiegészítőket is forgalmazunk sportolóknak. Nagykereskedelmi áron biztosítjuk tejsavófehérje termékeinket többek közt bodybuildereknek és erőemelőknek is.

Az egyre növekedő piaci verseny ellenére, az elmúlt években a cég forgalma egyenletes és a külföldi kapcsolatainknak köszönhetően folyamatosan növekvő. Az újabb piaci lehetőségek feltárásával igyekszünk tovább bővíteni azt a kört, ahová termékeink eljutnak.

A cég alapítója Buda Bertalan 1975 ben végzett a Corvinus Egyetem jogelődjén a Kertészeti és Élelmiszeripari  Egyetem tartósítóipari karán. 1974 ben a Soproni egyetemen rendezett Országos Tudományos Diákköri verseny kémia szekciójában második helyezést  ért el. Tudományos eredményeit a Bécsben megjelenő Food Technology folyóirat is megjelentette angol nyelven.

Buda Bertalan 1979 ben szabadalmat jelentett be: Eljárás sütésre alkalmas nagy fehérje tartalmú por készítmények előállítására, amely alapján 1980 ban elkezdték gyártani az akkori munkahelyén a Propa fasírtport. A termék fő alapanyaga ultraszűrt tejfehérje koncentrátum. Az évek múlásával a tudomány fejlődésével a táplálkozási szokások válltozásának figyelembevételével növényi alapanyagok felhasználásával új terméket fejlesztett. Az akkori munkahelyén 1991-ban elkezdték a Szójás fasírtpor gyártását. A szójás fasírtpor 1992 -ben  Foodapest  nagydíjat nyert. 1993 ban a tokiói Élelmiszeripari világkiállításon illetve 1994 ben a moszkvai Élelmiszeripari  vásáron különdíjban részesült!

A Buda Family Kft a tejpor keverékek előállítása mellett a korszerű táplálkozási ígények figyelembe vételével elkezdte a savó- és tejfehérje alapú táplálékkiegészítők gyártását natúr és ízesített változatban.Mivel a fogyasztóink nagy része férfi, a Buda Family Kft a közeljövőben elkezdi a  nagy fehérje tartalmú termékeit fűszeres, süthető, főzhető és nyersen is fogyasztható változatban gyártani az elmúlt 30 év fejlesztési és technológiai tapasztalatait felhasználva. Az új termékek az egészséges táplálkozási ígények figyelembevételével íz -fokozó és E szám mentesen készülnek.

A mai gyorsan változó világban a minőség a garancia, hogy a vásárlók, igényeiknek megfelelően, nyugodt szívvel dönthessenek egy termék mellett.

A BUDA FAMILY Kft. fokozott figyelmet fordít termékeinek minőségére, így szerződést kötött a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.-vel, amely akkreditált laboratóriumának segítségével minden külföldről importált terméket vizsgálat alá vet, ezzel biztosítva az ellenőrzést, és így garantálva mindig a kiváló minőséget!

Minden beérkezett szállítmányunkból – az illetékes hatósági személy jelenlétében – mintát veszünk, majd ezt a mintát a Tejgazdasági Kísérleti Intézet laboratóriumában beltartalmi és mikrobiológiai jellemzőkre vizsgáljuk. Ezáltal vásárlóink nemcsak kiváló, hanem az előírásoknak megfelelő minőséget kapják a megrendelt termékekben!

Válassza a BUDA FAMILY KFT. ellenőrzött termékeit, amelyek a minőséget garantálják minden vásárlás során!

Termékeink minőségét a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft és a WESSLING  HUNGARY Kft igazolja.