Termékek Menü

Szénhidrát

Rendezés:
Nézet:
1.200 Ft
600,00 Ft/kg

A szőlőcukor egy monoszacharid, a legegyszerűbb szénhidrát, amely szinte azonnal felszívódik. A szénhidrát meg tudvalevő, hogy elengedhetetlen a jó teljesítményhez és az izommunkához (az izomnövelés és teljesítményfokozás érdekében a napi kalória-bevitel jelentős hányadát (40-70%) szénhidrátokból kell fedezni).

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
2.500 Ft
1.250,00 Ft/kg

A maltodextrin egy komplex szénhidrát (poliszacharid), nevéből is látszik, hogy sok glükóz-molekula összekapcsolt lánca. A maltodextrint általában kukoricakeményítőből (ezt glutén-érzékenyek is fogyaszthatják) vagy gabonából állítják elő, melyet elsősorban élelmiszer-adalékanyagként használnak (megtalálható többek között a tejtermékekben, csecsemőételekben, kávé-krémporokban, mogyoróvajban, salátaöntetekben, stb.).

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
3.300 Ft
3.300,00 Ft/kg

Palatinose™: Az egyetlen teljes mértékben emészthető, alacsony glikémiás indexű szénhidrát, amely glükóz formájában biztosít hosszantartó energiát a szervezet számára.

2.400 Ft
2.400,00 Ft/kg

Több féle néven ismert (eritritol, erythritol). Fehér színű és kristályos állagú növényi eredetű cukoralkohol. Édesítő ereje 60-80% a répacukorének, édes íze mellett kissé hűs.

Mellékíze nincs.Glikémiás indexe:0

2.000 Ft
2.000,00 Ft/kg

A xilit egy természetes növényi alapú édesítőszer, egy édes kristályos szénhidrát ( cukoralkohol) ezért xilitolnak is szokták nevezni.

7-es a glikémiás indexe, emiatt cukorbetegek/diétázók is fogyaszthatják!

A xilit lassan szívódik fel ezért nem emeli meg hírtelen a vércukorszintet.

A xilit kalóriatartalma 2,3Kcal/g ez az érték 40% kal kissebb mint a répacukoré, de édesítő tulajdonsága megegyezik a cukoréval.