Termékek Menü

Újra itt a Sportrobi!

2018. 08. 06. 18:36:51

Sportrobi 3 szuper ízbenHa a 80-90-es években kezdtél testépítéssel foglalkozni, talán nem ismertelen számodra a név: Sportrobi.

A 70-es évektől kicsi hazánkban is fokozatosan egyre nagyobb teret hódított a testépítés, sorra jelentek meg a Schwarzenegger, Steve Reeves és Reg Park plakátjai a srácok szobáinak falán. Megnyíltak az első edzőtermek, jöttek az első magyar versenyek és a 1980-ban forgalomba hozták az első magyar bodys táplálékkiegészítőt, a Sportrobit. Bár az idő mindent megszépít, a helyzet az, hogy ha őszinték akarunk lenni, ez nem volt bizony se finom, se könnyen használható: nem lézetett az az eszköz, amivel a cuccot csomómentessé lehetett volna tenni. Kicsit olyan volt a helyzet, mint a magyar naranccsal: mindenki tudta, nem az igazi, de a miénk volt, szóval valami kitekert módon "szerettük" sokan - főleg, mert más nem nagyon volt.

Most a piac teli mindenféle fantasztikusnál fantasztikusabb táplálékkiegészítővel, de ha a fenti sorok édes nosztalgikus hangulatba ringattak, akkor talán örömmel olvasod: a Sportrobi ráncfelvarrt formában visszatér!

It's back!

Az új Sportrobi megalkotásakor nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy javítsuk a "Sportrobi élményt", amivel - az előző bekezdésben említett jellemzők után - úgy tűnhet, nem vállaltunk nagyot.

Ami nem változott:

  • a dizájn
  • és az érzés, hogy (ismét) Sportrobit fogyasztasz.

Ami új:

  • az összetétele. A korábbi kazein helyett tejsavófehérje koncentrátumot tartalmaz (87%)
  • És az íze...Jelenleg három féle, észbontóan finom ízben érhető el. Az észbontót értsd úgy, hogy a nosztalgiázós céllal magamnak vett doboz fele a feleségem reggelijeként végezte, mert nem tudott leállni vele. Jótanács: ha a párod is edz, vegyél egyből kettőt...

 

Kipróbálod?

 

Íme két cikk, ahol más is megemlékezett a Sportrobiról:
https://mult-kor.hu/20120619_a_body_building_kezdetei_magyarorszagon
http://ezegychopper.cafeblog.hu/2018/03/22/sportrobi-a-retro-gyuros-cucc/

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog