Instant céklapor sárgarépával
Készítményünk egyedi technológiára épülő vákuumszárítással készül, instant por formában kerül forgalomba. A speciális vákuumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat és aroma, az illat és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában. Összetétel: cékla sűrítmény 70%, sárgarépapor, maltodextrin
|
|
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Egységár: | 22.000,00 Ft/kg |
Várható csomagfeladás: | 2024. december 12. |
Leírás és Paraméterek
A cékla egészségre gyakorolt hatása igen régóta ismert. Szakirodalmi adatok szerint szerteágazó gyógyhatását a benne található számos vitaminnak (C, B1, B2, B6), ásványi anyagnak (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) köszönheti.
Magas kálium és magnézium tartalma miatt hozzájárul a test fiziológiai táplálásához, az izmok és az állóképesség növeléséhez.
A cink, a mangán és a réz elősegítik a növekedést, a fejlődést és a szaporodást, szabályozzák az anyagcserét.
A cékla a hatékony tisztítókúrák nélkülözhetetlen része. Serkenti a máj, a belek és a vese működését, fokozza a méreg- és a salakanyagok eltávolítását.
A céklát a népi gyógyászat az egyik legjobb vérképzőnek ismeri, segít a vörösvérsejtek regenerálásában és szaporodásában, serkenti a sejtnövekedést és a sejtmag újraképződését.
A cékla három az emésztőrendszerünk számára is fontos hatóanyagot tartalmaz:
Betain a máj méregtelenítő enzimeit támogatja.
Kolin elősegíti a májból a felesleges zsírok kiürülését. Szabályozza az emésztést, a nyirokmirigyek, a vese, a gyomor és a belek működését.
Betanin (a cékla színanyaga) gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, valamint immunerősítő, roboráló és élénkítő hatású.
TÁPÉRTÉK | 100g |
Energia | 1 457 kj / 348 kcal |
zsír | 0,5 g |
— ebből telített | 0,1 g |
szénhidrát | 80 g |
— cukrok | 35 g |
fehérje | 5,8 g |
Só | 0,6 mg |