GAL Q10 koenzimes lazacolaj
Ár:
8.300 Ft
Lazacolajat, Q10-koenzimet és természetes tokoferolokat tartalmazó étrend-kiegészítő. 3300mg Ω3 + 100mg Q10. Tiszta és stabil, teljes spektrumú Ω3-zsírsav forrás. A termék kiválóan hasznosul, mivel az Ω3-zsírsavak teljes spektrumát természetes formában tartalmazza, míg a legtöbb étrend kiegészítő a mesterségesen átalakított etil-észterek formájában. Koncentráltan, növényi fermentációval előállított Q10-koenzimet és természetes tokoferolokat (E-vitamin) tartalmaz. Mindent úgy, ahogyan azok teljesértékű táplálékainkban is megtalálhatók. Magas természetes tokoferol- tartalmának és a (kámformentes) rozmaring-kivonatnak köszönhetően a termék igazán stabil, így biztonsággal alkalmazható nagy dózisú EPA és DHA bevitel megvalósítására is. Az íze is kellemesen enyhe, köszönhetően a stabilitásának, a hozzáadott természetes citromolajnak, és a minőségi lazacolaj-keveréknek. Adagolás: Napi 1 evőkanál (~10 ml) étkezéskor, akár salátára, pirítósra is, illetve ahogyan jólesik. |
|
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Egységár: | 8.300,00 Ft/darab |
Várható csomagfeladás: | 2024. december 10. |
Leírás és Paraméterek
Az omega-3 és omega-6 zsírsavak a szervezetünk megfelelő működéséhez nélkülözhetetlenek, ugyanis az az EPA és DHA nevű omega-3 zsírsavakból gyulladást csökkentő hatású hormon szerű anyagok termelődnek a szervezetünk minden sejtjében, míg az omega-6 zsírsavak túlfogyasztásából eredő egyik omega-6 zsírsavból (arakidonsav) gyulladást fokozó hatásúak. A leggyakoribb (ún. civilizációs) betegségek többsége pedig a magas általános gyulladásszint miatt alakulnak ki, amely magát az öregedést is fokozza. Az ember genetikailag 1:1 arányhoz közeli omega-3/6 zsírsavarányra van “tervezve”. Őseink zsírsavaránya 1:1-hez közeli volt, ahogy a ma élő nagyon egészséges népcsoportoké is. Sajnos a mai kevés sósvízi hal fogyasztása és a magas omega-6 tartalmú növényi olajok és takarmányozott állatok zsírjának túlfogyasztása miatt ez az arány jelentősen eltolódott az omega-6 irányába (1:8 – 1:32). Ez az eltolódás számos betegség oka. A megfelelő arány helyreállításához a legjobb megoldás, ha jelentősen csökkentjük az omega-6-ban dús élelmiszerek fogyasztását, rendszeresen szedünk EPA- és DHA-tartalmú tiszta étrendkiegészítőket, valamint hetente többször fogyasztunk sósvízi halakat és herkentyűket. Az algaolaj kivételével az omega-3 tartalmú növényi olajok nem megfelőek, mert azokban nem EPA és DHA, hanem alfa-linolénsav (ALA) van omega-3 gyanánt. Ez azonban nem, vagy csak alig alakul át az emberi szervezetben hasznos EPA és DHA zsírsavakra.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!